STEAMLab er det transportable læringscenter & præsentationslokale
for de nyeste didaktiske værktøjer.

Lastbilen
For at gøre STEAMLab så mobilt som muligt er der fokus på at de valgte lastbiler, inkl. udstyr er godkendt til et almindeligt B-Kørekort.

Det gør at I med STEAMLab ikke behøver at koordinere med folk med specielle kørekort og frit kan køre med den på de fleste ruter i Danmark og på alle tidspunkter på dagen.

Udstyret:
STEAMLab er rustet til at indeholde en eduART laserskærer x750, 1 stk. luftfilter til laserskærer, 5 stk. 3D-printere (gerne Creality CR 20 pro) med holdere til filament på væggen, 5 stk. mikroskoper, 1 stk. Scan’n’cut vinylskærer, almindelig printer, storskærm over laserskæreren til instruktioner. STEAMLab rummer desuden et flytbart arbejdsbord med plads til mere specifikt udstyr efter ønske.

 

Mobilitet

Uafhængigt, fleksibelt læringslaboratorium på fire hjul. Hvor som helst.

Teknologi

Den nyeste teknologi med den største tilgængelighed. Bliv klogere.

Kreativitet

For alle aldre, for alle fag og på alle niveauer. Opfind, design, skab.

 

Aptering:

Lastbilen bliver udstyret med trappe op til siden og nedgang fra lift. Elektrisk styret markise over sideindgang. Overdækning over lift, når den køres i svagt sænket vandret position, inkl. rækværk.

 

 

 Indvendigt findes behageligt skridsikkert gulv, rullesikrede hylder og skuffer, materialeopbevaring, kontorplads samt opbevaringsplads til rullevogne, der også fungerer som caféborde under parkering.