Laserskærere

I vores portefølje af maskiner til bla. undervisningsbrug og makerspaces findes en serie laserskærere, vi selv har designet og som bygges og samles færdigt på vores værksted på Sydfyn.

 

Serien hedder eduART efterfulgt af et maskinnummer, der definerer størrelsen. Nedenfor kan du få et overblik over de forskellige laserskærere; inkl. størrelse på skæreområdet, hastighed, mål, vægt og pris.

 

Husk at vi også specialdesigner laserskærere, hvis du har et specielt behov.

 

 Alle vores maskiner lever selvfølgelig op til ISO 12100 og 20607 for sikkerhed og kvalitet.

eduARTx1250

Arbejdsområde: 1200 x 900

Hastighed 3mm finer:  35 mm/s

Størrelse: h: 1010 x b: 1660 × d: 1360

Vægt:  280 kg

Pris: 95.000 kr.

Vi byggede x1250 som et specialdesign til en fabrik i nordjylland, der laver modelfly til eksport. Vi blev så glade for modellen, at vi siden har udbudt den til alle.

Maskinen styres direkte fra kontrolpanelet og filer flyttes til maskinens interne harddisk via en usb-stick eller via maskinens indbyggede wifi.

Leveres med ekstern kompressorbaseret vandkøling med alarm og ektern udsugning. Alternativtkan der tilkobles et luftfilter (fx. pureairx1250).

Autofokus og Inline markeringslaser for ekstra præcision og nem kalibrering. Gearede steppermotorer for styrke og præcision.

Via luger på for- og bagside kan der desuden arbejdes med lange materialer i maskinens bredde.

Maskinen har indbygget digitalt styret kompressor, der sikrer renere linser og forbedret skæringsevne. Støtteluft indstilles på lag-til-lag basis og afvikles automatisk. Avancerede brugere kan tilslutte skæregasser.

Standard lasereffekt er omkring 90 W, men kan efter ønske
opgraderes til 120W eller 150W.

Naturligvis ISO 12100, ISO 20607 og dansk manual og software!

OBS: maskinen kan delvis skilles ad, så den måler 780 mm i højden…