Online-undervisning

Vi afholder en del online kurser og workshops. I den forbindelse opsætter vi en landingsside til de enkelte events herunder. Efter afholdt event sletter vi landingssiden. Så hvis du skal bruge informationen fra landingssiden fremadrettet, så hent og gem en kopi.

HUSK: Vi skræddersyer gerne et kursus eller foredrag, så det passer til dit event. Send en mail til peter@eduard.dk eller ring direkte på 2643 8790.

3D-printer-kurser med Odense Kommune

Kursusbeskrivelse: Kurset gennemgår samling, eftersyn og opstart af 3D- printerne.  

Kursusplan:

8:30 Velkomst ved Thomas Falleman og Peter Eduard. Afstemning af forventninger til dagen + installering af CURA og oprettelse af konto hos Tinkercad.

9:00 Samling og print med 3D-printer

12:00 Frokost

12:45: Igang med Cura

13:15: Tips til forløb med 3D-print + egne print.

14:15 Afrunding og tak for i dag.

Praksis:

Da vi er mange på kurset, opretter vi 3 virtuelle rum – et hovedrum og to breakouts. 


Hovedrummet finder du her: https://meet.google.com/uka-mkko-cxy (rummene åbner onsdag morgen).

I hovedrummet starter vi fælles og påbegynder samlingen af 3D-printerne. Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, kan man virtuelt flytte til et af underummene og få individuel hjælp af Winnie eller Peter K der. 

På foranledning optages videoen! Vi skærer den til og gør den tilgængelig for Thomas Fallemann (thofa@odense.dk) senere. Ønsker man ikke at være optaget, send en email til peter@eduard.dk – så bliver man skåret ud i redigeringen. 

 

Winnies breakut-rum  er her:

Winnie vil ud over almindelig hjælp også står for et lille “igang med Tinkercad” kursus, så I kan få lavet jeres første 3D filer til printning. Løft hånden for spørgsmål og følg med Winnie herover.

-og Peter K’s breakout-rum her:

Peter K står for programmet CURA (kan hentes her: CURA). Cura bruges til at forberede en 3D-fil til printning og er således nødvendig for at bruge  3D-printere. Peter K gennemgår opsætning af programmet, arkivering af filer og flytning til og opstart af print på 3D printerne.

 

Lænke til 3D fil, klar til at blive slicet: Benchy.

Lænke til eksempelfil : Kitcat – til dem, med blanke SD kort.