Service og sikkerhed

eduard.dk har solgt laserskærere, 3D-printere, folieskærere mm over hele landet gennem mange år. Særligt laserskærere og 3D-printere fordrer rettidig vedligehold ved daglig brug for at sikre optimale skæringer. Vores laserskærere sælges oftest inkl. service- og brugerkursus, så køber er klædt bedst muligt på til at passe maskinen. Derfor fungerer og kører vores maskiner også år efter år efter år. Vi kigger gerne forbi og servicerer dine maskiner, når vi alligevel er på dine kanter. Er dine maskiner købt hos en anden aktør, kan vi stadig hjælpe; fx også med at sikre, at maskinen overholder kravene i Maskindirektivet og er opdateret efter den nyeste ISO-standard.

HUSK: Har du købt din laserskærer hos eduard.dk, kan du tilkøbe en serviceordning, hvor vores servicetekniker enten kvartalsvis, halvårligt eller helårligt efterser maskinen, opdaterer den og informerer om nye muligheder og evt. ændrede regler på området.

Send en mail til peter@eduard.dk eller ring direkte på 2643 8790 for tilbud på serviceordning. 

Første i Europa og eneste i Danmark, der lever op til ISO 12100 og ISO 20607

Vi ændrer, forbedrer og opdaterer også andre producenters laserskærere på vores værksted. Du kan låne en laserskærer af os i mellemtiden.

Vi kan sikre, at alle typer af laserskærere overholder Maskindirektivet, som er et krav for at kunne sælge maskiner i Danmark. Derudover kan vi levere en brugsmanual, der lever op til ISO 20607, som er den nyeste og højeste kvalitetsstandard; højere end den forventet i Maskindirektivet.

Har du en laserskærer, som du er i tvivl om overholder sikkerhedskravene, så giv os et ring. Så kan vi samtidigt servicere, opjustere og kalibrere din maskine og udføre evt. nødvendige forbedringer.