Laserskærere

I vores portefølje af maskiner til bla. undervisningsbrug og makerspaces findes en serie laserskærere, vi selv har designet og som bygges og samles færdigt på vores værksted på Sydfyn.

 

Serien hedder eduART efterfulgt af et maskinnummer, der definerer størrelsen. Nedenfor kan du få et overblik over de forskellige laserskærere; inkl. størrelse på skæreområdet, hastighed, mål, vægt og pris.

 

Husk at vi også specialdesigner laserskærere, hvis du har et specielt behov.

 

 Alle vores maskiner lever selvfølgelig op til ISO 12100 og 20607 for sikkerhed og kvalitet.

eduART x700

Arbejdsområde: 700 x 500

Hastighed 3mm finer:  24 mm/s

Størrelse: h: 960 x b: 1200 x d: 880

Vægt:  110 kg

Priser: 50.000,-

Ny model: Nu med en kort-fokus og højhastighedslinse. Desuden lettere indføring af materialer, og plan er flyttet til niveau med kant. Sikkerhedssensore er opdateret til hall effect i stedet for mikro-switch.

Maskinen styres direkte fra kontrolpanelet, og filer flyttes til den interne harddisk via en usb-stick eller netværkskabel.

Maskinen kommer med ekstern vandkøling med flowalarm og ekstern udsugning. x700 vil typisk være fast tilsluttet en ventilationskanal eller tilkoblet et luftfilter (fx. pureairx750). Alternativt kan den medfølgende slange føres ud af et vindue.

Maskinen har indbygget kompressor, der sikrer renere linser og forbedret skæringsevne. Avancerede brugere kan tilslutte skæregasser. Kompressor, køling og ventilation styres fra maskinen.

Standard lasereffekt omkring 80 W.

 Naturligvis ISO 12100, ISO 20607 og dansk manual og software!