Laserskærere

En del af vores portefølje består af vores specialdesignede og tilpassede laserskærere. De er navngivet eduART og maskinnummeret definere størrelsen. Vi tilpasser og tilretter alle maskiner i hånden på vores værksted i Korinth, og går meget op i brugervenlighed og sikkerhed.

eduART x700

Arbejdsområde: 700 x 500

Hastighed 3mm finer:  24 mm/s

Størrelse: 960 x 1200 x   880

Vægt:  110 kg

Priser: 50.000,-

Ny model: Nu med en kort-fokus og højhastighedslinse. Desuden lettere indføring af materialer, og plan er flyttet til niveau med kant. Sikkerhedssensore er opdateret til hall effect i stedet for mikro-switch.

Maskinen styres direkte fra kontrolpanelet, og filer flyttes til den interne harddisk via en usb-stick eller netværkskabel.

Maskinen kommer med ekstern vandkøling med flowalarm og ekstern udsugning. x700 vil typisk være fast tilsluttet en ventilationskanal eller tilkoblet et luftfilter (fx. pureairx750). Alternativt kan den medfølgende slange føres ud af et vindue.

Maskinen har indbygget kompressor, der sikrer renere linser og forbedret skæringsevne. Avancerede brugere kan tilslutte skæregasser. Kompressor, køling og ventilation styres fra maskinen.

Standard lasereffekt omkring 80 W.